Sicres Telecom - operator de telefonie fix.
NoutatiServiciiAsistenta clientelaCompaniaSolutiiContacte
Legătura fixă
Telefonia fixă prin VoIP

Sicres Telecom Vă acordă servicii de telefonie fixă pentru persoane fizice şi cele juridice.

V-aţi mutat într-un oficiu nou, dar reţeaua telefonică nu este încă instalată? Clienţii nu vă pot contacta, iar lucrul nu aşteaptă! Sau înca nu aveţi telefon la domiciliu, sau poate calitatea lui nu vă convine? Noi ştim ce să vă propunem D-voastă. Dacă aveţi acces la Internet, noi vă putem instala reţeaua telefonică cu numărul dorit şi D-voastă nu veti mai avea nevoie de reţeua municipală. Dacă n-aveţi Internet, noi vi-l organizăm! Conectîndu-vă la Sicres Telecom obţineţi un telefon fix obişnuit şi faceţi apeluri ca întotdeauna la numerele municipale, interurbane, internaţionale şi mobile, dar mai calitativ şi mai ieftin.

Pachetul nostru de servicii este un product nou în domeniul conexiunii. Avantajele lui generale sunt tarifele mai mici la convorbirile locale, interurbane şi internaţionale şi neafectarea numărului de telefon cu cod local al domiciliului sau oficiului D-voastă (adică, în cazul schimbării locului de trai numerele D-voastă de telefon se vor păstra).

Clienţii noştri pot folosi un serviciu foarte comod - serviciul de readresare al apelurilor. La fel, ei pot instala un telefon multicanal cu un număr nelimitat de numere de telefon sau pot conecta mai multe numere la un singur aparat.

Soluţia dată este bazată pe tehnologiile performante de transfer de date şi oferă posibilităţi şi avantaje considerabile:

- Economisirea de pînă la 40% a costurilor convorbirilor locale, interurbane, GSM şi internaţionale;
- Organizarea unei reţele telefonice corporative a oficiului central cu filialele şi agenţiile sale prin acordarea numerelor de telefon de tip orăşănesc;
- Organizarea unei gestiuni centralizate a reţelei telefonice corporative;

Folosînd metodele moderne de telefoniei este posibil de construit reţele la fel ca din elementele unui constructor copilăresc. Echipa de profesionişti în telecomunicaţie a Sicres Telecom va proecta şi va realiza metoda tehnică cea mai efecientă pentru compania sau casa dumneavoastră, penru optimizarea lucrului reţelei telefonice şi minimizarea cheltuielilor Dumneavoastră. Veţi primi o reţea telefonică pentru apeluri de intrare şi ieşire, care este capabilă să înlocuiască telefonul la domiciliu.

Noi vom fi fericiţi sa Vă vedem printre clienţii noştri !
Sicres Telecom – conectăm cu succes !
Noutăţi | Servicii | Asistenţa clientelă | Compania | Soluţii | Parametri de calitate | Contacte