Sicres Telecom - operator de telefonie fix.
NoutatiServiciiAsistenta clientelaCompaniaSolutiiContacte
Tehnologii şi echipament

Ce este IP-telefonie?

Telefonia IP (Internet-telefonie) este o tehnologie utilizată în reţeaua Internet pentru transferul simultan a fluxului de voce şi date.

În timpul unei convorbiri telefonice, vocea este transformată în nişte pachete compacte de date. Aceste pachete sunt transportate prin reţeaua Internet, iar ajungînd la destinatar ele sunt decodate în semnale de voce originale, care sunt perceptate de interlocutor.

IP-telefonia este: preţul mic, siguranţa, rapiditatea conexiunii şi simplitatea utilizării. Aici este utilizată cea mai performantă tehnologie de comprimare a semnalelor de voce şi capacitatea deplină a liniilor telefonice. Iată de ce pachetele de date cu destinaţii şi tipuri diferite pot fi concomitent transportate pe o singură linie telefonică. IP-telefonia este foarte simplu de utilizat chiar şi pentru o persoană ce nu este familiarizată cu Internetul şi calculatorul.

Avantajele IP-telefoniei:

- Calitatea înaltă ce depăşeşte cu mult calitatea liniilor telefonice analogice
- Apeluri la costuri mici – o economie evidentă în comparaţie cu telefonia tradiţională
- Mobilitate. IP-telefonia e accesibilă din orice colţ al lumii unde este acces la Internet avînd aceleaşi preţuri
- Tehnologie avansată În anul 2002 au fost realizate cu ajutorul IP-telefoniei 20% de convorbiri telefonice, iar în anul 2005 volumul lor a crescut cu 70%!

Noi vom fi fericiţi sa Vă vedem printre clienţii noştri !
Sicres Telecom – conectăm cu succes !
Noutăţi | Servicii | Asistenţa clientelă | Compania | Soluţii | Parametri de calitate | Contacte