Sicres Telecom - operator de telefonie fix.
NoutatiServiciiAsistenta clientelaCompaniaSolutiiContacte
Compania
Despre noi

Compania de Telecomunicaţii I.C.S.”SICRES” S.R.L. (Sicres Telecom TM) a fost fondată în septembrie 2003, cu scopul promovării tehnologiilor inovatoare de telecomunicaţii şi prestarea serviciilor telefonice de alternativă. Astăzi, Sicres Telecom reprezintă o structură dinamic dezvoltată, care prestează servicii de telecomunicaţii în domeniul de transfer de date şi voce, realizate pe baza tehnologiilor Internet/Intranet şi sisteme Alvarion Walkair 1000.

De-a lungul anilor de activitate pe piaţa informaţională, compania şi-a creat o infrastructură tehnologică organizată pe baza platformei echipamentului de telecomunicaţii ale companiei Cisco Systems, Quintum, AudioCodes, Alvarion, care sunt lideri recunoscuţi pe plan mondial în producerea echipamentelor de reţea.

Pe baza resurselor de numerotare obţinute de la Agenţia Naţională pentru Reglamentare în Telecomunicaţii şi Informatică, compania a primit statutul de operator de telefonie fixă în Republica Moldova.

Pentru asigurarea unor servicii de înaltă calitate au fost invitaţi specialişti calificaţi din sfera telecomunicaţiilor şi tehnologiilor IP şi VoIP, din domeniul de programare, marketing şi management. Politica corporativă orientată spre client, profesionalismul înalt al colaboratorilor noştri, strînsele relaţiile de afaceri cu liderii businessului mondial de telecomunicaţii ne permit să proiectăm şi să realizăm cele mai complicate soluţii tehnice în domeniul de transfer de date şi voce.

Noi propunem clienţilor noştri cele mai eficiente şi cele mai noi soluţii din domeniul industriei telecomunicaţiilor. O atenţie deosebită, compania o acordă satisfacerii necesităţilor specifice ale clienţilor, din care cauză mari companii din Chişinău au ales Sicres Telecom.Noi vom fi fericiţi sa Vă vedem printre clienţii noştri !
Sicres Telecom – conectăm cu succes !
Noutăţi | Servicii | Asistenţa clientelă | Compania | Soluţii | Parametri de calitate | Contacte