Sicres Telecom - operator de telefonie fix.
NoutatiServiciiAsistenta clientelaCompaniaSolutiiContacte
Telefonia fixă pe baza tehnologiei fără fir ALVARION

WALKair de la Alvarion este un sistem al accesului fără fir, care permite foarte uşor şi rentabil să se efectuieze conectarea abonaţilor înterprinderilor mici, mijlocii şi mari a regiunii urbane şi suburbane. Susţinerea diapazonului cu mai multe frecvenţe, staţiile de bază cu o capacitate de trecere mărită, deservirea tehnică - face ca milioane de clienţi să opteze pentru accesul fără fir a WALKair.

Dacă reţeaua se instalează „de la zero” acesta este cea mai bună situaţie pentru a optimiza resursele şi a pune baza pentru dezvoltarea reţelei în viitor. Dar dacă înterprinderea are deja reţea locală, atunci putem gasi soluţii, care nu va schimba tot echipamentul. Într-adevăr, specialiştii noştri, pas cu pas, vor oferi noi posibilităţi pentru mărirea capacităţii reţelei, neafectînd infrastructura existentă.

Dacă înterprinderea are subdiviziuni teritorial separate, puteţi fi siguri că reţeaua telefonică integrată şi reţeaua transmiterei de date va devini pentru ea o soluţie unică. Specialiştii noştri vă vor ajuta să formulaţi problema, să aprecaţi cheltuielile, să proiectaţi şi să construiţi reţeaua pentru o expluatare imediată.

Faceţi cunoştinţă cu documentele, care sunt necesare pentru încheierea contractului. D-voastă puteţi depune cererea pentru conectare şi colaboratorul nostru Vă va contacta suplimentar.

Noi vom fi fericiţi sa Vă vedem printre clienţii noştri !
Sicres Telecom – conectăm cu succes !
Noutăţi | Servicii | Asistenţa clientelă | Compania | Soluţii | Parametri de calitate | Contacte